Konut Sigortası

Konut sigortası, ev ve evin içerisinde bulunan eşyaları, su baskını, yangın, deprem ve hırsızlık gibi pek çok riske karşı koruyan, oldukça geniş kapsamlı bir sigorta çeşididir.

Konut Sigortası

Konut sigortası, ev ve evin içerisinde bulunan eşyaları, su baskını, yangın, deprem ve hırsızlık gibi pek çok riske karşı koruyan, oldukça geniş kapsamlı bir sigorta çeşididir. Konut sigortası, herhangi bir tehlike ya da hasar durumunda ev sahiplerinin büyük masraflardan kurtulmasını sağlamaktadır. Konut sigortası, zorunlu bir sigorta değildir, isteğe bağlı olarak yapılmaktadır. Ekstra olarak, konut sigortasından sadece ev sahipleri değil, kiracılar da faydalanabilmektedir. Kiracılar, konut sigortası ile eşyalarını güvence altına alabilmektedir.

Konut sigortası yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Etap Sigorta şirketi, sizler için en kaliteli ve en verimli sigortaları yapmaya son sürat devam etmektedir.

Konut Sigortası Kapsamındaki Teminatlar

Konut sigortasında kapsamında çeşitli teminatlar bulunmaktadır. Bu teminatlar aşağıdaki gibidir:

  • Cam Kırılması: Ev içerisinde dik konumda sabir duran cam ya da aynaların kırılması sebebiyle zarar gören eşyalar, konut sigortası ile teminat altına alınmaktadır.
  • Yangın: Herhangi bir yangın durumunda zarar ve hasar gören eşyalar teminat altındadır.
  • Duman: Menfez ya da boru aracılığı ile bacaya bağlı olan pişirme cihazlarının sebep olduğu zararlar, konut sigortası ile teminat altındadır.
  • Makine Kırılması: Konut içerisinde yer alan hidrofor, jeneratör, havuz tesisatı ve kompresör gibi en fazla 10 yıllık olan makinelerin kırılması, konut sigortası kapsamında yer almaktadır.

Konut sigortanızı, Etap Sigorta şirketine gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz.

Konut Sigorta Poliçesi ve Fiyatları

Konut sigorta poliçesi, teminat kapsamlarının açıklandığı ve sigorta şirketinin özel şartlarının yer aldığı bir sözleşmedir. Konut sigorta poliçesinin içinde yer alan teminatlar ve asistans hizmetler, sigorta şirketine göre değişkenlik gösterilmektedir. Bu sebepten ötürü, teklif alarak ihtiyaçlara en uygun olan konut sigorta poliçesinin tercih edilmesi oldukça önemlidir. Konut sigorta poliçe fiyatları da sigorta şirketlerine bağlı olarak güncellenmektedir. Bu sebepten ötürü konut sigorta poliçe fiyatları hakkında net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Konut sigorta poliçesi fiyatları hakkında daha ayrıntılı ve daha detaylı bilgi alabilmek için Etap Sigorta şirketi ile iletişime geçebilir ve gönül rahatlığı ile yardım alabilirsiniz. Ayrıca bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek, konut sigortaları hakkında anlık bilgiler edinebilirsiniz.