Üsküdar Ucuza Kasko

Kasko zorunlu olmayan yaptırılması isteğe bağlı bırakılmış trafik sigortasıdır.

Üsküdar Ucuza Kasko

Kasko zorunlu olmayan yaptırılması isteğe bağlı bırakılmış trafik sigortasıdır. Zorunlu trafik sigortasından farklı olarak sigorta ettirenin hasarlarını da teminat altına almaktadır. Kasko özel bir sigorta çeşididir. Trafikte aktif olarak kullanılan her araçta zorunlu trafik sigortası bulunmasına rağmen kasko bulunmamaktadır. Ancak en az zorunlu trafik sigortası kadar kasko da yaptırılması gerekli bir sigorta çeşididir.

  • Kasko genellikle trafik sigortasına göre daha maliyetlidir. Sigorta ettirenin zararlarını karşılamayı taahhüt ettiğinden dolayı daha yüksek primler ortaya çıkmaktadır. Ancak sigorta poliçesi düzenlenirken bir kez ödenen bu prim sigorta ettirenin 1 yıl boyunca meydana gelebilecek hasarlarını karşılamayı taahhüt etmektedir.
  • Trafikte her gün onlarca araç birbirine veya herhangi bir yayaya, kaldırıma veya park halinde duran nesnelere çarpmaktadır. Trafik kazaları dikkatli ve güvenli sürüş teknikleriyle azaltılabilir ancak tamamen yok olması önlenemez. Bu sebeple her sürücünün aracına kasko yaptırması gerekli ve şarttır.

Kasko primleri

Kasko primleri genellikle çok yüksektir. Bu yüksek primleri ödemek istemeyen sürücüler araçlarına kasko yaptırmak istemezler. Ancak Üsküdar bölgesinde Etap Sigorta çok uygun fiyatlı sigorta primleri karşılığında araçlara kasko uygulaması yapmaktadır.

Etap sigorta uyguladığı ucuz fiyatlı kasko ve teminat kapsamındaki genişlik sebebiyle pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir.

Kasko teminatında neler bulunur?

Kasko teminatında zorunlu trafik sigortasının haricinde yalnızca trafik kazalarında meydana gelen hasarlar teminat altına alınmaz.

Kasko poliçesinin kapsamında trafikte aracın çarpması veya çarpılması haricinde;

  • Aracın yanması
  • Aracın çalınması

Durumları da yer almaktadır. Kasko poliçesi çok geniş riskleri ve hasarları teminat altına alan bir poliçedir. Kasko poliçesi ile zorunlu trafik sigortasının primlerinin aynı olması genel olarak mümkün değildir. Ancak piyasa şartlarına göre daha ucuz primli kasko yaptırmak isterseniz Etap Sigorta adresinden Üsküdar Etap sigortaya ulaşabilirsiniz.

Üsküdar Ucuz Kaskoya Nasıl Ulaşabilirim?

Etap sigorta Üsküdar bölgesinin ucuz fiyata kasko yapan sigorta şirketidir. Şirkete Etap Sigorta adresindeki telefon numaralarından ulaşabilirsiniz. Belirtilen adresten randevu oluşturup sigorta poliçesini imzalamak amacıyla belirtilen açık adrese gelebilirsiniz. Aracınıza kasko yaptırmadan önce Etap sigortadan fiyat almayı ihmal etmeyin.