Çekmeköy Axa Sigorta

Çekmeköy Axa Sigorta, Axa Sigorta'nın hizmetlerini sadece bir şubesinden biridir.

Axa Grup, müşterilerine finansal koruma ve fon yönetimi alanında hizmet veren dünya lideri konumunda olan global bir sigorta şirketidir.

Çekmeköy Axa Sigorta | Etap Sigorta

Çekmeköy Axa Sigorta, Axa Sigorta'nın hizmetlerini sadece bir şubesinden biridir. Axa Sigorta merkezi Fransa Paris'te bulunan bir yatırım, emeklilik ve sigorta grubudur. Bu şirketin dünyanın dört bir yanında merkez ofisleri ve bağlı şubeleri bulunmaktadır. Dünyada daha çok Batı Avrupa, Kuzey Amerika, Asya-Pasifik ve Ortadoğu ülkelerinde çalışmalar yapmaktadırlar. Çalışmalarda bulundukları her ülkenin hukuk mevzuatına ve sistemine uymak zorundadırlar.

Çekmeköy, İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan bir semtidir. Önceleri Ümraniye Belediyesi'ne bağlı olan bu semt daha sonraları Çekmeköy Belediyesi altında toplanmıştır. 

Çekmeköy, İstanbul'un en ünlü dört semtinden biridir. Aralarında Suadiye, Beyoğlu, Kadıköy'ünde bulunduğu bu 4 güzide semtlerde yapılan ticari faaliyetler zaten yapılan çalışmaların önemli olduğunu kaliteden belli olduğu üzere gözler önüne sermektedir.