Acıbadem Trafik Sigortası

Araba kullanmak, her gün binlerce insanın sahip olduğu bir lüks.

Acıbadem Trafik Sigortası

Araba kullanmak, her gün binlerce insanın sahip olduğu bir lüks. Artık ülkede bir araba satın almak oldukça basit ve harcanabilir gelirleri daha yüksek olan çoğu hane birden fazla arabayı da alabiliyor. Bir araba sahibi olmak, hareket kabiliyetini artırır, toplu taşımaya olan bağımlılığı ortadan kaldırır, zamandan tasarruf sağlar. Bununla birlikte araba kullanmak çeşitli tehlikeleri ve masrafları da beraberinde getirir. Acıbadem trafik sigortası ile araç sahipleri maksimum tasarruf sağlarlar.

Trafik Sigortası Hasarları Öder

Arabalar sadece kendi başlarına pahalı değil, onarımları için ödeme yapmak da maliyetlidir. Bazen arabanız bir başkasının aracına zarar verebilir ve bu durum yüksek maliyetli onarımları gerektirebilir. Acıbadem trafik sigortası ile karşı tarafın aracında herhangi bir hasara neden olduğunuz zaman masraflarınız, sigorta şirketiniz tarafından karşılanmış olur.

Sorumluluğunuzu Azaltır

Acıbadem trafik sigortası sizi, neden olduğunuz bir kazanın yasal sonuçlarına karşı korur. Örneğin, başka bir kişinin aracına zarar veren veya başka bir sürücünün / yayanın yaralanmasına yol açan bir kazaya neden olursanız, sigortanız masraflarınızı ödeyecek ve sizi daha büyük masraflardan kurtaracaktır.

Uygun Maliyetlidir

Trafik sigortası zorunlu olduğu için her motorlu araç sahibinin bu sigortayı yaptırması gerekir. Aracınızın bir motosiklet ya da otomobil olması fark etmeksizin trafik sigortasını yaptırmakla yükümlü olursunuz. Bu sebeple her araç sahibi için uygun fiyatlı trafik sigortası önemlidir. Firmamız, Acıbadem trafik sigortası gereksinimleriniz için bütçe dostu fiyatlar sunar. Trafik sigortası teklif al seçeneği ile online olarak trafik sigortasına başvuru yapabilir, gereksinimlerinizle uyumlu olan bir poliçe edinebilirsiniz.

Acıbadem Trafik Sigortası Teminat Çeşitleri

Trafik sigortası için çeşitli teminatlar söz konusudur. Teminatlar, genel şartlar ekinde açıklanan durumlar için geçerlidir. Bunları şu şekilde açıklayabiliriz:

  • Maddi zararlar için teminat: Üçüncü tarafın aracında maddi bir hasar oluştuğu zaman, tüm masraflar sigorta firması tarafından karşılanır.
  • Sağlık giderleri için teminat: Olası bir kazada üçüncü kişi veya kişilerin sağlık masraflarının karşılandığı teminat çeşididir.
  • Sürekli sakatlık halinde teminat: Olası bir kaza sonucunda üçüncü taraf kişi ya da kişilerde sakatlık söz konusu ise bu kişilerin ileri dönemlerde uğrayacağı ekonomik zararların karşılanmasıdır.
  • Ölüm durumunda teminat: Kaza sonucunda üçüncü kişinin ölmesi halinde, sigorta şirketi ölen kişinin ailesine veya yakınlarına bir tazminat öder.