Anadolu Yakası Semtleri Araç Sigortası

Günümüzde arabalar teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımızın bir parçası haline gelmiş ve bugün hemen hemen herkes bir şekilde bu araçlar ile içli dışlı hale gelmiştir.

Anadolu Yakası Semtleri Araç Sigortası

Günümüzde arabalar teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımızın bir parçası haline gelmiş ve bugün hemen hemen herkes bir şekilde bu araçlar ile içli dışlı hale gelmiştir. Araç erişilebilirliğin bu kadar arttığı bir dönemde araba almanın ilk ve en önemli adımı elbette ki araç sigortasıdır. Zira bilindiği üzere zorunlu trafik sigortası altında adlandırılan araç sigortası yapmadan trafiğe çıkmak yasak. Bu yüzden kaliteli bir sigorta firmasından araç sigortanızı kolaylıkla yapabilir ve güvenle yola çıkabilirsiniz. Anadolu semtleri araç sigortası hizmeti veren firmalar arasında en çok tercih edilen sigorta firması olan Etap Sigorta ile bu ihtiyacınızı en kolay şekilde karşılayabilirsiniz.

Araç Sigortası Nedir?

Tam şekli ile yasalarda zorunlu araç sigortası olarak adlandırılan araç sigortası devlet tarafından motorlu araçlar için konulmuş bir uygulamadır. Herhangi bir şekilde meydana gelebilecek bir kaza sonucunda 2. Ve 3. Şahıslara verilebilecek zarara karşı kişiyi güvence altına alan bir sigorta türüdür. Kısaca halk diliyle karşı tarafın zararını karşılamaya yönelik yapılan bir uygulama olan araç sigortası ile hasar durumlarında cebinizi koruyan bir sistemdir.

Araç Sigortası Teminatları

Anadolu Yakası Semtleri Araç Sigortası firmaları arasında öncü firmalardan biri olan Etap Sigorta ile yapacağınız araç sigortalarında sizi büyük bir yükten kurtarıyor olabildiğince meydana gelen masrafları sizlere yansıtamamaya gayret ediyoruz. Bu noktada araç sigortasının sunduğu teminatlar ise şu şekildedir:

  • Maddi Hasar Teminatı: Herhangi bir kaza durumlarında zarar verdiğiniz karşı tarafın hasarını karşılamaya yönelik bir teminattır. Birden fazla araca zarar vermeniz durumunda araç başı teminat durumu devreye girer. Böylelikle olabildiğince masraflar size yansıtılmamaya çalışılır.
  • Sağlık Giderleri Teminatı: Kusurlu olduğunuz bir kazada zarar verdiğiniz kişilerin kazaya bağlı sağlık giderlerinin karşılanması noktasında devreye giren teminattır. Bu teminat ile birlikte size masraflar minimum ya da hiç yansıtılmamaya çalışılır.
  • Sakatlanma veya Ölüm Teminatı: Kaza sonucu bir kişinin ölümüne sebebiyet verdiyseniz karşı tarafın defin, ölüm ve manevi tazminat masraflarının karşılanması için devreye giren teminatlardır. Bununla birlikte karşı tarafın çalışamaz hale gelmesine sebebiyet verdi iseniz bunun sonucunda meydana gelen teminat yükü de bu teminatla karşılanır.

Anadolu Yakası Semtleri Araç Sigortası Fiyatları

Anadolu Yakası Semtleri Araç Sigortası fiyatları hakkında detaylı bilgi ve fiyat teklifi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.