İstanbul Trafik Sigortası

İstanbul trafik sigortası hizmetleri İstanbul içerisinde yaşayan ve araç sahibi olan her bireyi ilgilendirir.

İstanbul Trafik Sigortası

   İstanbul trafik sigortası hizmetleri İstanbul içerisinde yaşayan ve araç sahibi olan her bireyi ilgilendirir. Çünkü bazı sigorta türleri devlet tarafından zorunlu olarak bulunur. Yaptırılması zorunlu olan bu tarz sigortalar yaptırılması aksatılması halinde araç satışı ve alımı gibi işlemler yapılamaz. Aynı zamanda çeşitli çevirmeler ve kontroller sonucunda para yaptırımı gibi cezalarla da karşılaşmanız mümkün olacaktır. Trafik sigortası devlet tarafından zorunlu olmasa dahi yaptırılması gereken sigortalardan biridir. Devletimiz bunu zorunlu hale getirerek üşenen veya umursamaz yapıda bulunan kişilerin ihmal etmemesini önler. Aslında burada devlet bizleri düşünerek bu tarz önemli sigortaları zorunlu hale getirmiştir. İstanbul trafik sigortası ihtiyaçlarını kurumumuz Etap Sigorta üzerinden temin edebilirsiniz. Ayrıca başka sigorta türleri ve kapsamlar konusunda da kurumumuz ile kontak kurmanız mümkündür. Trafik sigortası sadece otomobiller için geçerli değildir. Trafikte bulunan bütün motorlu taşıtlar için geçerlidir. Motosiklet, otomobil, kamyon, minibüs, kamyonet, tır ve akla gelen her araç için zorunlu halde karşımıza çıkar. Trafik sigortası isminden anlaşılacağı üzere trafik içerisinde doğabilecek sorunların çözümü için önemli yere sahiptir. Kaza durumlarında birçok zarar meydana gelmektedir. Bu zararlar kişisel araçların haricinde karşımızdaki 3. Şahısların etkilenmesi durumlarında da karşımıza çıkar. Trafik sigortası sayesinde kaza durumlarında hatalı kişinin sigorta kapsamından zararlar karşılanır. Trafik sigortası fiyatları genellikle bazı faktörlere göre değişkenlik gösterebilir. Yaş ve refleks gibi etkiler nedeniyle ufak oynamalar olabilmektedir. Ayrıca motorlu taşıtın türüne göre de trafik sigortası ücretleri değişecektir. Küçük bir otomobil ile tır aynı fiyatta sigorta yaptırma olanağına sahip değildir. Bu nedenle taşıtın türüne göre de farklılıklar söz konusudur. Konu ile ilgili bilgi ve destek almak için Etap Sigorta iletişim kanallarını kullanmanız tavsiye edilmektedir.

İstanbul Ucuza Kasko

    Araç sahiplerinin belli başlı giderleri ve sorumlulukları bulunur. Bu sorumluluklardan birisi de kasko ve sigorta yaptırmaktır. Taşıt sahibi olan kişilerin en fazla merak ettiği hususların başında İstanbul ucuza kasko nasıl yaptırılır veya nerededir sorulardır. Bu durumun temel nedeni İstanbul gibi metropol şehirlerde bulunan taşıt sayısının oldukça fazla olmasıdır. İstanbul içerisinde taşıt sayısı ve kullanımı fazla olması nedeniyle İstanbul ucuza kasko hizmetleri arayışı yaygın şekilde karşımıza çıkar. Kaskolar bilindiği üzere çeşitli zarar durumlarında yardımcı olan sigorta türüdür. Taşıtlar ile seyir halinde iken kaza olması halinde kaskolar sayesinde aracın tamiri, bakımı ve çeşitli hasarları karşılanır. Bu tarz onarımlar belli bir sistemde hasar kaydı olarak tutulur. Hatta bu hasar kayıtları araç satışı yapılırken sorgulanabilir ve doküman olarak görünebilir. Araçların hasar kaydına göre değer kazanımı ve kaybı söz konusudur. Kasko hizmetleri sayesinde kaza sırasında karşımızdaki taşıtın veya kendi taşıtınızın zararı karşılanır. Aylık, üç aylık, altı aylık veya yıllık belli ödeneklerle kasko sigorta türüne sahip olmak mümkündür. Kaza gibi durumlara göre ödenen taksitlerde değişmeler meydana gelebilir. Az kaza yapan hatta hiç yapmayan kişilerin yıllar sonunda kasko ödemeleri oldukça düşük seviyelerde bulunacaktır. Kaskolar aynı zamanda kaza harici durumları da kapsar. Hırsızlık kazadan sonra gelen en önemli olaylardan biridir. Maalesef günümüzde taşıt çalınması yaygın şekilde görülen durumlar arasında yer alır. Kötü niyetli kişiler taşıtları çalarak parçalara ayırıp satar veya şase numarasında oynamalar yapılarak değiştirilme amaçlanır. Eski dönemlerde taşıt çalınması ve hırsızlık vakaları daha yaygın görülürdü. Bu durumun temel nedeni eski dönemde bulunan imkanların kısıtlı olmasıdır. Artık günümüzde her taşıt üzerinde alarm sistemleri bulunur. Ayrıca araç kalitesinin yukarı çıkması nedeniyle hırsızlık daha zor hale gelmiştir. Günümüzde GPS ve özel kilitleme sistemi bulunan araba modellerine rastlanır. Ayrıca her alanda MOBESE kameraları olması nedeniyle hırsızları caydırıcı sebep sayısı fazladır. Kaskolar hırsızlık gibi negatif durumlarda da araç bedelini karşılar. Ancak araç bulunmadığı taktirde bu durum geçerlidir. Belli süre sonunda araç bulunmaz ise kasko zararı karşılar. Hırsızlık haricinde yanma ve çeşitli doğal afetlerde kasko kapsamında yer alır. Yıldırım düşmesi, sel baskını, dolu sonucu tavanda ezilme gibi problemler yaygın görülen sorunlardır.

İstanbul Kasko

  İstanbul kasko desteğini kurumumuz Etap Sigorta sayesinde güvenilir şekilde alabilirsiniz. Kurumumuz sigorta konusunda deneyimli ve bilgili şirketlerin başında gelmesi nedeniyle bütün sigorta türlerine hakim olan nadir kurumlardan biridir.