Anadolu Yakası Ethica Sigorta

Ethica sigortasını düzenli olarak yaptıran araç sahipleri, kusurlu ya da hatalı oldukları trafik kazalarında ortaya çıkabilecek olan maddi sorumluluklardan ve masraflardan kurtulur.

Anadolu Yakası Ethica Sigorta

Anadolu Yakası Ethica Sigorta | Etap Sigorta

Ethica sigortasını düzenli olarak yaptıran araç sahipleri, kusurlu ya da hatalı oldukları trafik kazalarında ortaya çıkabilecek olan maddi sorumluluklardan ve masraflardan kurtulur. Aynı zamanda karşı tarafın aracında ortaya çıkan hasarlar ve zararlar da karşılanır. Karşı tarafta yer alan yolcularında bedensel zararları ethica sigorta kapsamında karşılanır. Hastane masrafları ve ölüm gibi ciddi durumlar meydana geldiğinde kusurlu olan kişinin maddi sorumlulukları da karşılanmaktadır.

Anadolu Yakası ethica sigorta yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Etap Sigorta firması sizler için en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Anadolu Yakası Ethica Sigorta Avantajları

Anadolu yakası Ethica Sigorta yaptırmanın hem araç için hem de sürücü için pek çok avantajı bulunmaktadır. Ethica sigorta avantajlarına göz atacak olursak:

  • Kaza ya da hasar sonrasında ortaya çıkan hizmetler dahilindeki maddi hasarlar ve sıkıntılar sigorta firmamız tarafından karşılanır.
  • Kaza ve hasar sonrasında oluşan hizmet dahilindeki bedeni sakatlıklar sigorta firmamız tarafından karşılanır.
  • Üçüncü şahıslarda oluşabilecek hasarlar ve yaralanmalar ethica sigorta ile güvence altına alır.
  • Kazada suçlu olan taraf olsanız bile hasar ve kaza masrafları sigorta firmamız tarafından karşılanır.
  • Kişi başı vefat durumu ethica sigorta ile güvence altındadır.
  • Kaza başı vefat durumu sigorta firmamız sayesinde güvence altına alınır.
  • Kaza ve hasar sonrası süreçte yer alan avukatlık giderleri sigorta firmamız ile güvence altındadır.
  • Ethica sigorta ile kazazedelerin tedavi masraflarının tamamı, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanmaktadır.

Anadolu Yakası Ethica Sigorta Fiyatları

Anadolu Yakası ethica sigorta fiyatları, alınacak olan pakete göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin, alınacak olan temel bir ethica sigorta paketi daha ucuz olabilirken, alınacak olan geniş kapsamlı bir ethica sigorta paketi daha pahalı olabilir. Ekstra olarak, ethica sigortanın yaptırılacağı sigorta firmasına göre de fiyatlar değişebilmektedir. Bu sebeplerden ötürü Anadolu Yakası ethica sigorta fiyatları hakkında net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Anadolu Yakası ethica sigorta fiyatları hakkında daha ayrıntılı ve daha detaylı bilgi almak için Etap Sigorta firması ile iletişime geçebilirsiniz.