Anadolu Yakası En Ucuz Kasko

Anadolu Yakası En Ucuz Kasko

Ä°stanbul güzel ÅŸehrimiz iki yakadan oluÅŸmaktadır. Bunlar biri Avrupa Yakası diÄŸeri Anadolu Yakası olmak üzere isimlendirilmiÅŸtir. Anadolu Yakası'nın 14 tane ÅŸirin ilçesi bulunmakla beraber bu ilçeler oldukça kalabalık ilçelerdir. Böylesine kalabalık ÅŸehirlerde ve ilçelerde yaÅŸayan kiÅŸilerin mallarını belli teminat altına almaları en doÄŸal hakları olarak kabul görmektedir. Bununla ilgili en özel çalışmalardan birisi kasko iÅŸlemidir.

Anadolu Yakası En Ucuz Kasko | Etap Sigorta

Mal sahibinin ürünü ile ilgili kasko hizmetinden faydalanması tamamen kendi yararına bir durumdur. Mal ile ilgili olarak mal sahibinin yaÅŸayabileceÄŸi herhangi bir Maddi hasar karşısında sigorta ÅŸirketi kasko teminatları kapsamında kiÅŸinin maÄŸduriyetini gidermektedir. Kasko yaptırmak trafik sigortası gibi bir zorunluluÄŸu olmayan ancak yaptırıldığında fazlası ile fayda saÄŸlayan bir durumdur.

Kasko Nedir? Kimler Ne Zaman Yaptırmalıdır?

Kasko kara taşıtları sigortası olarak nitelendirilen size de yaptırılması zorunlu olmayan sadece mal sahibini güvence altına alan bir sigorta sözleÅŸmesidir. ÖrneÄŸin; bir aracın kaza geçirmesi yanması çalınması veya çalınmaya teÅŸebbüs edilmesi sonucu oluÅŸabilecek zararlarına karşı araç teminat altına alınır. Trafik sigortasından farklı yönleri de mevcuttur.

Kasko poliçeleri yıllık olarak yenilenebilir. Bununla birlikte poliçe yenilemenin zamanı ve sınırı bulunmamaktadır. Taşıt sahipleri kasko poliçesi yaptırmanın zamanını maddi durumlarının elverdiÄŸi vakte göre kendilerince belirleyebilir ve teminatların da isteÄŸe baÄŸlı ÅŸekilde oluÅŸturabilirler.

Kasko ÇeÅŸitleri ve Amacı

Kasko poliçesinde yer alan teminatlar sürücülerin bütçesine ve taleplerine göre ÅŸekilde ne bildiÄŸi gibi ancak temel olarak belli 4 kasko çeÅŸidi vardır. Bunlar dar kasko, kasko, geniÅŸletilmiÅŸ kasko, tam kasko ÅŸeklindedir.

Kasko yaptırılmasındaki temel amaç sigorta sahibine ait motorlu aracın uÄŸrayabileceÄŸi zararları tanzimi etmeye yöneliktir. Kasko yaptırılması kanunlarla zorunlu tutulan bir sigorta türü olmamakla beraber kasko yaptırıp yaptırmamak araç sahiplerinin tasarrufuna kalmış bir durumdur.

Kasko Nerede Yaptırılır? Fiyatları Ne Kadardır?

Zorunlu trafik sigortası gibi yaptırılması mecburi olmasa da yaptırmak isteyen araç sahipleri bu iÅŸlemi aynı ÅŸekilde sigorta ÅŸirketleri aracılığı ile yaptırabilirler. Kasko fiyatları firmaya göre ve araca göre deÄŸiÅŸiklik gösterebilir. Alınacak kasko çeÅŸidi de oldukça önemlidir.