Anadolu Yakası Ucuza Kasko

Kasko, sigorta yaptıran araç sahibinin ve aracın alabileceği zararların karşılanmasını temin eder.

Anadolu Yakası Ucuza Kasko

Kasko, bir motorlu kara taşıtı sigortasıdır. Kasko, sigorta yaptıran araç sahibinin ve aracın alabileceği zararların karşılanmasını temin eder. Kasko yaptıran araç sahibi hem kendisini hem de aracını trafikte yaşayabileceği zararlara karşı güvence altına alır. Kaskonun amacı sigorta sahibine ait olan motorlu aracın alabileceği zararları önlemektir.

  • Kasko, zorunlu bir sigorta türü olmayıp, tamamen araç sahibinin isteğine kalmış olan bir durumdur, fakat trafikte yaşanabilecek olan olası riskler ve kazalar göz önüne alındığında kasko, araç ve araç sahipleri için sunduğu fırsatlar sayesinde oldukça büyük önem arz etmektedir.
  • Ek hizmetler sunulan araç sahiplerine kasko sigortası tercihinde esneklik sağlayarak özel kasko planları da oluşturulabilir.

Anadolu Yakası ucuza kasko yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Etap Sigorta firması müşterileri için en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Anadolu Yakası Kaliteli Ucuza Kasko

Anadolu Yakası kaliteli ucuza kasko yaptırmak çeşitli kazaları ve eylemleri önlemektedir. Bu kazalar ve eylemler aşağıdaki gibidir:

  • Trafik Kazaları: Araca karayolunda ya da demiryolunda kullanılmakta olan motorlu ya da motorsuz araçların çarpması sonucunda oluşabilecek olan hasar kasko ile önlenmektedir. Araç hareket halinde ya da hareketsiz haldeyken, sabit ya da hareketli bir cismin sigortalı araç sahibine çarpması sonucunda aracın devrilmesi, düşmesi, yuvarlanması gibi kazalar meydana gelebilir. Oluşacak olan bu kazalar kasko sayesinde güvence altına alınır. Ekstra olarak, kötü niyetli olan üçüncü kişilerin sebep oldukları hasarlar da kasko ile güvence altına alınır.
  • Aracın Yanması: Aracın yanması ya da patlaması gibi durumlar sonucunda oluşacak olan hasarlar kasko ile güvence altına alınır.
  • Ferdi Kayıplar: Kasko, yaralanma ya da hastalık gibi durumların oluşması sonucunda sigortalı olan kişiyi güvence altına alır. Ekstra olarak, kasko sigortasına sahip ve tedavi gören kişinin aile yakınlarının da konaklama ve seyahat masraflarını gidermektedir.

Kasko, sigorta ödemesinin yapılmasından itibaren 1 yıl geçerliliğe sahiptir.

Anadolu Yakası Ucuza Kasko Şartları

Anadolu yakası ucuza kasko şartları, satın alınacak olan pakete göre değişkenlik göstermektedir, fakat temelde kasko sigortaları, aracın kazalara, olası eylemlere ve hırsızlara karşı korumaktadır. Geniş kasko paketleri ise ekstra olarak yol yardımı, konaklama hizmeti, tamirat gibi avantajları da beraberinde getirmektedir. Hepsi ve daha fazlası için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.