En Uygun Araç Sigortası

Araç sigortası, kara yollarında seyir halindeyken meydana gelen araç kazalarında karşı tarafta oluşabilecek olan zararların karşılanmasını sağlayan bir sigorta türüdür.

En Uygun Araç Sigortası

Araç sigortası, kara yollarında seyir halindeyken meydana gelen araç kazalarında karşı tarafta oluşabilecek olan zararların karşılanmasını sağlayan bir sigorta türüdür. Yasalar çerçevesi içerisine motorlu taşıt sürücülerinin zorunlu olarak araç sigortasını yaptırması gereklidir. Araç sigortasının temel amacı maddi ve bedensel hasar oluşması durumunda kayıpları en aza indirmek ve hakları koruyabilmektir.

En uygun araç sigortası yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Etap Sigorta şirketi, sizler için en kaliteli ve en verimli hizmeti sunmaya son sürat devam etmektedir.

En Uygun Araç Sigortası Avantajları

En uygun araç sigortası, çeşitli avantajlar sunmaktadır. Bu avantajlar aşağıdaki gibidir:

  • Kaza sebebiyle orta çıkan maddi hasarlar, teminatlar koşulu içinde araç sigortası tarafından karşılanmaktadır.
  • Kaza sonrasında üçüncü şahıslarda oluşabilecek hasarlar ve bedeni sakatlıklar, araç sigortası tarafından karşılanmaktadır.
  • Üçüncü şahıslarda oluşabilecek olan maddi hasar kaybı araç sigortası tarafından karşılanmaktadır.
  • Kaza yapan kişilere bazı ek teminatlar ve yol yardımı yapılmaktadır.
  • Kişi başı vefat durumu, araç sigortası tarafından teminat altına alınır.
  • Kaza sonrasında ilerleyen süreçte avukatlık giderleri araç sigortası ile güvence alına alını.
  • Kaza yapan kişilerin tedavi masraflarının tamamı, araç sigortası tarafından karşılanmaktadır.
  • Kaza sonrasında tıbbi malzeme ve ilaç masrafları araç sigortası tarafından karşılanmaktadır. Bu noktada kaza yapan kişilerin kusur oranını ve sağlık sigortasına sahip olup, olmadıklarına bakılmaz.

En uygun araç sigortaları, herhangi bir sigorta şirketi tarafından kolayca yapılabilir.

En Uygun Araç Sigortası Nasıl Yapılır?

Araç sigortanızı yaptırmanız gerektiğinde Etap Sigorta şirketine uğrayabilir, kişisel teklifinizi alabilir ve gönül rahatlığı ile sigortanızı yaptırabilirsiniz. Etap Sigorta şirketinden aldığınız teklifleri değerlendirirken de avantajlı konuma geçebilir, özel tekliflerde uygulanan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Herhangi bir şekilde ekstra bir ücret ödemeden Etap Sigorta indirim ve kampanyalardan faydalanıp, fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Ayrıca araç sigortanızı, sigorta yenileme tarihi geldiğinde gönül rahatlığı ile Etap Sigorta şirketine yeniletebilirsiniz. Araç sigortasının ne zaman yenilenmesi gerektiğini ya da tarihinin geçmiş olup, olmadığını kısa bir internet sorgulaması ile öğrenebilirsiniz.