En Uygun Araç Sigortası

En Uygun Araç Sigortası

Araç sigortası, kara yollarında seyir halindeyken meydana gelen araç kazalarında karşı tarafta oluÅŸabilecek olan zararların karşılanmasını saÄŸlayan bir sigorta türüdür. Yasalar çerçevesi içerisine motorlu taşıt sürücülerinin zorunlu olarak araç sigortasını yaptırması gereklidir. Araç sigortasının temel amacı maddi ve bedensel hasar oluÅŸması durumunda kayıpları en aza indirmek ve hakları koruyabilmektir.

En uygun araç sigortası yapan pek çok firma ve ÅŸirket arasında en çok tercih edilen Etap Sigorta ÅŸirketi, sizler için en kaliteli ve en verimli hizmeti sunmaya son sürat devam etmektedir.

En Uygun Araç Sigortası Avantajları

En uygun araç sigortası, çeÅŸitli avantajlar sunmaktadır. Bu avantajlar aÅŸağıdaki gibidir:

  • Kaza sebebiyle orta çıkan maddi hasarlar, teminatlar koÅŸulu içinde araç sigortası tarafından karşılanmaktadır.
  • Kaza sonrasında üçüncü ÅŸahıslarda oluÅŸabilecek hasarlar ve bedeni sakatlıklar, araç sigortası tarafından karşılanmaktadır.
  • Üçüncü ÅŸahıslarda oluÅŸabilecek olan maddi hasar kaybı araç sigortası tarafından karşılanmaktadır.
  • Kaza yapan kiÅŸilere bazı ek teminatlar ve yol yardımı yapılmaktadır.
  • KiÅŸi başı vefat durumu, araç sigortası tarafından teminat altına alınır.
  • Kaza sonrasında ilerleyen süreçte avukatlık giderleri araç sigortası ile güvence alına alını.
  • Kaza yapan kiÅŸilerin tedavi masraflarının tamamı, araç sigortası tarafından karşılanmaktadır.
  • Kaza sonrasında tıbbi malzeme ve ilaç masrafları araç sigortası tarafından karşılanmaktadır. Bu noktada kaza yapan kiÅŸilerin kusur oranını ve saÄŸlık sigortasına sahip olup, olmadıklarına bakılmaz.

En uygun araç sigortaları, herhangi bir sigorta ÅŸirketi tarafından kolayca yapılabilir.

En Uygun Araç Sigortası Nasıl Yapılır?

Araç sigortanızı yaptırmanız gerektiÄŸinde Etap Sigorta ÅŸirketine uÄŸrayabilir, kiÅŸisel teklifinizi alabilir ve gönül rahatlığı ile sigortanızı yaptırabilirsiniz. Etap Sigorta ÅŸirketinden aldığınız teklifleri deÄŸerlendirirken de avantajlı konuma geçebilir, özel tekliflerde uygulanan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Herhangi bir ÅŸekilde ekstra bir ücret ödemeden Etap Sigorta indirim ve kampanyalardan faydalanıp, fırsatları deÄŸerlendirebilirsiniz.

Ayrıca araç sigortanızı, sigorta yenileme tarihi geldiÄŸinde gönül rahatlığı ile Etap Sigorta ÅŸirketine yeniletebilirsiniz. Araç sigortasının ne zaman yenilenmesi gerektiÄŸini ya da tarihinin geçmiÅŸ olup, olmadığını kısa bir internet sorgulaması ile öÄŸrenebilirsiniz.