Üsküdar Ethica Sigorta

Bireysel veya işletme sahibi olarak; beklenmedik kayıplara karşı koruma elde etmek için sigortaya ihtiyacınız vardır.

Üsküdar Ethica Sigorta

Bireysel veya işletme sahibi olarak; beklenmedik kayıplara karşı koruma elde etmek için sigortaya ihtiyacınız vardır. Bu ihtiyaçları karşılayan en popüler firmalardan biri de Üsküdar Ethica Sigorta olmaktadır.

Üsküdar Ethica Sigorta ile Avantajları Yakalayın

Sigorta firmasının gelecekteki hasarları ödeme sözünü yerine getireceği varsayımına dayalı olarak bir prim ödersiniz. İhtiyacınız olan sigorta türleri ve miktarları, sektörünüze ve işinizin boyutuna ve karmaşıklığına bağlıdır. Aynı şey bireysel gereksinimleriniz için de geçerlidir. Üsküdar Ethica Sigorta; kasko, konut, seyahat sağlık, dask, tamamlayıcı sağlık, iş yeri, ferdi kaza olmak üzere pek çok sigorta çeşidi konusunda beklentilerinize yanıt verir. Geniş anlaşmalı hastane ağı, 30 yıllık deneyimi, yurdun her köşesinde yaygın ve seçkin acente ağı, geniş anlaşmalı servis ağı ve kusursuz müşteri hizmetleri desteği ile farkını ortaya koyar.

Üsküdar Ethica Dask Sigortası

Üsküdar Ethica Kasko Sigortası benzersiz avantajları ile DASK sigortası hizmeti de sağlamaktadır. Zorunlu bir sigorta olduğundan DASK, ev sahibi olan herkesi yakından ilgilendirir. Bu sigorta türü, olası bir maddi kayıpta, belirli bir limit dahilinde kayıplarınızı karşılar ve maddi zarara uğramanıza engel olur. Avantajlı fiyatlar ve size özel tekliflerden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Üsküdar Ethica Kasko Sigortası

Ethica Sigorta'nın sunmuş olduğu sigorta çeşitlerinden bir diğeri de kasko. Bu sigorta sayesinde, olası bir kazada oluşabilecek hasar masraflarını teminatlandırabilirsiniz. Aynı zamanda kasko, poliçeye ekletilen bazı maddeler ile farklı konularda da size destek olabilir. Örneğin, çekici hizmeti, sağlık sorunları, hırsızlık, yedek araç temini gibi belirli maddeler poliçeye dahil edilebilir.

Üsküdar Ethica İş Yeri Sigortası

İş yeri binanızda veya ekipmanlarınızda meydana gelebilecek herhangi bir maddi zararı koruyan sigorta türüdür. İş yeri sigortası sayesinde hırsızlık, yangın vb. durumlara karşı koruma elde edersiniz. Çalışanlar, onlara sağladığınız sigorta planlarından memnun ve mutlu hissettiklerinde, işlerine daha fazla odaklanabilirler. Bu nedenle üretkenliklerini artırmak daha mümkündür. Mutlu ve memnun çalışanlar ayrıca iş yerinde daha iyi ve daha güçlü ilişkilere sahiptir. İş yeri sigortası bu konuda da ek bir fayda sunar.