En Ucuz Kasko

En Ucuz Kasko

Kasko, sigortalının aracını kaza ve hasar riskine karşı koruyan ve güvence altına alan bir araç sigortasıdır. Herhangi bir motorlu kara aracının sigortalı kiÅŸinin iradesi dışında hasara uÄŸraması, yanması ya da çalınması gibi durumlarda sigortalı kiÅŸiye tazminat ödenmesi için yapılmaktadır.

Kasko, trafik sigortasının aksine karşı araçta bulunan hasarı deÄŸil, sigortalının aracına ait olan hasarı teminat altına almaktadır. Kasko sayesinde hem araç hem de kiÅŸinin bütçesi güvence altına alınmış olur. Kaza ya da hasar durumlarında kasko sayesinde büyük maliyetler engellenir.

En ucuz kasko yapan pek çok firma ve ÅŸirket arasında en çok tercih edilen Etap Sigorta ÅŸirketi, sizler için en kaliteli ve en iyi kasko hizmetini yapmaya son sürat devam etmektedir.

En Ucuz Kasko Neden Yaptırılmalıdır?

En ucuz kasko yaptırmak için pek çok neden bulunmaktadır. Bu nedenler aÅŸağıdaki gibidir:

  • Orijinal Cam DeÄŸiÅŸimi: Kasko ile herhangi bir cam hasarında hasarsızlık indirimi etkilenmeden cam deÄŸiÅŸimi yapılabilmektedir.
  • Mini Onarım Hizmetleri: Araçta oluÅŸan küçük çaplı hasarlar, herhangi bir prim alınmaksızın giderilebilmektedir.
  • Enflasyona Karşı Tam Koruma: Kasko süresi içerisinde enflasyon sebebiyle araç deÄŸerinde oluÅŸan artışlar, otomatik olarak poliçeye yansıtılır ve herhangi bir hasar durumunda ödemeler, enflasyon oranı üzerinden yapılmaktadır.
  • Koltuk Ferdi Kaza Sigortası: Araç içerisinde bulunan sürücü ve yolcuların kaza sonucu uÄŸrayacakları vefat ya da sürekli sakatlık durumlarına karşı yüksek limitlerde güvence saÄŸlanmaktadır.
  • Araçta Bulunan Özel ve DeÄŸerli EÅŸyaları Koruma: Özel aracınızda bulunan kiÅŸisel eÅŸyalarınız araç ile birlikte güvence altına alınır.
  • Hukuksal Koruma: Kasko sayesinde her türlü hukuksal koruma masrafları karşılanmaktadır.

Daha fazla bilgi için Etap Sigorta ÅŸirketi ile iletiÅŸime geçebilirsiniz.

En Ucuz Kasko Fiyatları

En ucuz kasko fiyatları, araç sahiplerine göre deÄŸiÅŸkenlik göstermektedir. Araç için geçmiÅŸ hasarsızlık durumu, aracın yaşı, sürücünün yaşı gibi pek çok faktör kasko primini etkilemektedir. Bu sebepten ötürü en ucuz kasko fiyatları hakkında net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doÄŸru deÄŸildir. En ucuz kasko fiyatları hakkında en net ve en güncel bilgiyi almak için Etap Sigorta ÅŸirketi ile iletiÅŸime geçebilir ve teklif alabilirsiniz.