Anadolu Yakası Kasko

Anadolu Yakası ethica sigorta yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Etap Sigorta firması sizler için en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Anadolu Yakası Kasko

Kasko, motorlu araç sahiplerinin değerlendirmesi gerekli olan sigorta çeşitleri arasında yer almaktadır. Aracı, kaza ve hasar durumlarına karşı güvence altına alan kasko, araç sahibini beklenmedik masraflara karşı korumaktadır. Kasko sigortaları, genişletilmiş kasko, tam kasko, özel planlı kasko gibi çeşitlere ayrılmaktadır.

Anadolu Yakası kasko yapan pek çok firma arasında en çok tercih edilen Etap Sigorta firması sizler için en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyor.

Anadolu Yakası Kasko Avantajları

Kasko zorunlu olmayan bir sigorta türüdür, fakat yaptırılması ciddi bir gereklilik olan ve aynı zamanda pek çok avantaj sunan bir sigorta türüdür. Anadolu Yakası kasko sigortasının avantajlarına göz atacak olursak:

  • Firmamıza yaptırmış olduğunuz kasko sigortası sayesinde meydana gelebilecek olan kazaları ve hasarları kısmen ya da tamamen karşılamaktadır.
  • Oluşan kazalarda ya da bir arıza yaşanması durumunda araç hareketsiz hale gelebilir, sigorta hizmetinden yararlanma konusunda sıkıntı yaşamamak için aracın hareket ettirilmemesi durumu aranabilir. Bu tarz durumlarda çekici hizmetine ekstra olarak başvurulması gerekebilir. Firmamıza yaptırmış olduğunuz kaskolar sayesinde bu tarz durumlar için poliçe kapsamına girmesi halinde çekici hizmetini ücretsiz olarak sunar.
  • Eğer herhangi bir kaza ve benzeri bir durum sebebiyle aracınız onarım sürecinde olduğu için kullanamıyorsanız, Etap Sigorta tarafından süreç tamamlanana kadar kullanabileceğiniz ekstra bir araç sizlere sunulur. Bu sayede yaşanabilecek olumsuz durumlardan etkilenmez ve günlük yaşamınız aksamadan hayatınıza devam edebilirsiniz.
  • Hırsızlık durumlarında meydana gelebilecek olan zararlar ve hasarlar Etap Sigorta’nın kasko poliçesi ile teminat altına alınır. Aracın çalınması durumunda yenisi sizlere sunulurken, aracınız çalınmamış fakat hırsızlık girişimi sonucunda zarara uğramış ise zararınız Etap Sigorta tarafından karşılanır.

Anadolu Yakası Kasko Fiyatları

Anadolu Yakası kasko fiyatları, alınacak olan kasko paketine göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin, alınacak olan standart bir kasko paketi daha ucuz olabilirken alınacak olan geniş kapsamlı bir kasko paketi daha pahalı olabilmektedir. Bu sebepten ötürü Anadolu Yakası kasko fiyatları hakkında net ve detaylı bilgi vermek doğru değildir. Anadolu Yakası kasko fiyatları hakkında daha ayrıntılı ve daha detaylı bir bilgi alabilmek için Etap Sigorta firması ile iletişime geçebilirsiniz.