Üsküdar Trafik Sigortası

Üsküdar trafik sigortası, size güvence veren içeriğiyle trafikte yaşayacağınız her türlü maddi hasarda yanınızda yer alıyor.

Üsküdar Trafik Sigortası

Trafik risklerle dolu, sürekli hareket eden bir yapı. Trafik sigortası ise bu hareketli riskli yapının maddi garantisi. Üsküdar Trafik Sigortası, size güvence veren içeriğiyle trafikte yaşayacağınız her türlü maddi hasarda yanınızda yer alıyor. Trafikte ilerlerken sizden ya da başka bir sürücüden kaynaklanan bir kaza meydana geldiğinde, can sağlığınız yerindeyse eğer aracınızdaki zarar canınızı sıkacaktır. Trafik sigortası kaza sonrasında üçüncü kişilerin hasar tutarını ödeyeceğini garanti eden bir sigorta türüdür.

Araç sigortası yaptırmak bildiğiniz gibi zorunludur. Maddi hasarın karşılanması için trafik sigortası yaptırmak durumundasınız. Çünkü kaza yaptığınızda ya da bir kazaya karıştığınızda çok yüklü bir maddi hasarla karşılaşabilir, ödeme zorluğu yaşayabilirsiniz. Üsküdar trafik sigortası yaptırmanız halinde ise kazanın içeriğine, hata oranına göre kısmi ya da tam ödeme avantajlarından yararlanabilir, kaza stresine bir de maddi sıkıntı eklememiş olursunuz.

Trafik Sigortasının Teminat İçeriğinin Belirlenmesi

Üsküdar trafik sigortası zorunlu olan bir sigorta türü olmasına karşın maddi anlamda sürücüleri zorlamıyor. Her yıl sene sonunda ya da başında, zorunlu trafik sigortası ücreti yönetmeliklerle duyuruluyor. Trafik sigortası içeriği tamamen devlet eliyle belirleniyor. Sigorta şirketleri ise sadece prim kısmında söz sahibi sayılıyor. Teminatlar devlet tarafından belirlendiği için sürücüler ya da sigorta şirketleri bu konuda bir değişiklik talep edemiyor. Sigortanızın içeriğini, şirketinizle görüşerek belirleyebilir, ne kadar sigorta ücreti çıkacağını öğrenebilirsiniz. Etap Sigorta bu konuda şeffaf bir iletişimi tercih ediyor, tüm sürücülere çok yönlü bilgi akışı sağladıktan sonra trafik sigortasını başlatıyor.

Trafik Sigortanızı Yeniletmeyi Unutmayın

Üsküdar trafik sigortası ekibimiz, sigorta poliçesi dolmak üzere olan ya da ilk kez araç sahibi olan kişileri uyarıyor. Trafik sigortası, sürücülerin lehine olan bir sigorta türü olup devlet tarafından sıkı kontrol ediliyor. Trafikte herhangi bir kazaya karıştığınızda sigortanız yoksa eğer ciddi bir zararla karşılaşabilir, trafik polisi çevirmelerinde ise ceza yiyebilir, aracınızın trafikten men edilmesine sebep olabilirsiniz. Trafik sigortanızı hemen yenilemek, süresini uzatmak, sıfırdan sigorta yaptırmak için bizimle iletişime geçin, kısa sürede işlemlerinizi halledelim.