Acıbadem En Ucuz Trafik Sigortası

Zorunlu olan trafik sigortasıyla olası bir kaza durumunda diğer araçların ya da üçüncü kişilerin zararları garanti altına alınır.

Acıbadem En Ucuz Trafik Sigortası

Zorunlu olan trafik sigortasıyla olası bir kaza durumunda diğer araçların ya da üçüncü kişilerin zararları garanti altına alınır. Bu da kaza yapan kişinin maddi zarar görmesini önlemiş olur. Acıbadem en ucuz trafik sigortası sayesinde olası maddi kayıplarınız güvencede tutulmuş olur.

Acıbadem Trafik Sigortası Özellikleri

Karayolları’nın her araç için zorunlu tuttuğu sigorta çeşidi olarak bilinen trafik sigortası, sürücü kişinin hukuki sorumluluğuna karşı, sigorta poliçesinde açıkça belirtilen motorlu araç sürücüsünü zorunlu sigorta limitleri dahilinde teminatlandırmayı içerir. Örneğin, sürüş halinde iken bir kişinin ölümüne ya da yaralanmasına veya herhangi bir nesnenin hasarına neden olursanız; trafik sigortanız var ise karşı tarafın bütün hasarları sigorta şirketinizce karşılanır. Acıbadem en ucuz trafik sigortası diğer önemli özellikleri şunlardır:

Zorunlu Trafik Sigortası Yapılmazsa Ne Olur?

Bu sigorta türü bilindiği üzere zorunludur. Zamanında yenilenmediğinde, belirli bir tutarda maddi para cezası alırsınız. Gecikme zammı, ilk poliçe yenileme sürecinde uygulanır. Ek olarak, zorunlu trafik sigortanızı yenilemediğiniz zaman trafikte bu durumun belli olması demek, trafik cezası almanız ve aracınızın çekilmesi anlamına gelir. Trafik sigortanız bir senelik süreç için geçerlidir. Bu yüzden poliçenizin başlama tarihinden tam olarak bir sene sonrasında yenileme yapmanız gerekir. Eğer süreyi geçirirseniz, gecikme zammı uygulanacağını, sigortalı olmadan trafikte yakalanırsanız trafik cezası alacağınızı da bilmelisiniz.

  • Acıbadem trafik sigortanız, sözleşmede belirtilen kişilerin şehirlerarası ya da ülke dışı yolcu taşımacılığı sırasında uğramış oldukları kazanın sonuçlarına da teminat sağlar.
  • Her bir kara aracı için farklı poliçeler düzenlenebilir.
  • Trafik sigortası poliçesi kanuni olarak zorunludur ve prim ödemesi nakit olarak yapılmalıdır.
  • Herhangi bir kazada kayıpları engellemek ya da azaltmak amacıyla zorunlu ve makul harcamalar yapmak mecburiyetinde kalmazsınız. Böylece ek masraflardan kurtulmuş olursunuz.
  • Acıbadem en ucuz trafik sigortası poliçenize ek teminatlar ile tamamlayıcı trafik sigortasını dahil ettirebilir, limitlerinizi artırabilirsiniz. Bu da demek oluyor ki, olası kaza durumunda çekici, ikame araç, acil ambulans hizmeti ve oto çilingir gibi hizmetlerden ek ücret ödemeden yararlanma hakkı elde edebilirsiniz.