Çekmeköy Araç Sigortası

Çekmeköy Araç Sigortası

Çekmeköy araç sigortası, kapsamlı içeriÄŸi ile araç sahiplerinin karşılaÅŸacağı riskleri minimize ediyor, maddi teminat sunuyor. Trafik kazaları maddi ve manevi zararın en çok görüldüÄŸü vakalardan biri. Her gün binlerce kaza oluyor, kaza sonucunda yaralanma, ölüm ve araç hasarı ortaya çıkıyor. Araç sigortası, bu tür durumlarda araç sahiplerini ve üçüncü kiÅŸileri koruma altına alıyor. Maddi ya da bedeni zararlarda eÄŸer araç sigortası yaptırılmışsa zarar teminat altına alınabiliyor.

Araç sigortasının avantajlı yönlerinden biri, sigorta kapsamına ekstra teminatlar ekletebiliyor olmak. ÖrneÄŸin, hukuksal koruma araç sahiplerinin en yaygın ek taleplerinden biri. Etap Sigorta, Çekmeköy araç sigortası hizmeti ile araç sahiplerine kendilerini güvende hissedecekleri, maddi endiÅŸeler taşımayacakları kusursuz bir poliçe hazırlıyor. Araç ya da diÄŸer adıyla trafik sigortası yaptırıldığında riskleri kontrol etmek, gelecekteki zararları teminat almak mümkün. Yasalarla zorunlu kılınan trafik (araç) sigortası için Etap Sigorta uzmanlarıyla görüÅŸebilir, uygun sigorta teklifleri alabilirsiniz.

Araç Sigortası ile Ä°lgili Merak Edilenler

Araç sigortası istenildiÄŸinde iptal edilebilir mi?

Trafik sigortası zorunlu bir sigorta türü olup iptal ettirilememektedir. Ancak sigortalı kiÅŸinin vefatı, aracın çeÅŸitli sebeplerle trafikten çekilmesi, aracın satışı, sıfır aracın bayiye iadesi gibi sebepler söz konusuysa araç sigortası iptal ettirilebilir.

Araç sahibi aracındaki hasarı ne zaman bildirmeli?

Araç sahipleri bir kazaya karıştıysa ya da farklı bir sebepten aracında hasar olduÄŸunu fark ettiyse haberdar olduÄŸu andan itibaren 10 iÅŸ günü içerisinde durumu bildirmeli ve resmi iÅŸlemleri baÅŸlatmalıdır.

Aracın satılması halinde trafik sigortası devredilebilir mi?

Hayır. Araç satılması ya da resmi sahibinin deÄŸiÅŸmesi halinde sigorta iptal olur. Araç sigortası devredilebilir bir sigorta türü deÄŸildir. Ä°ÅŸbu sebeple satış anıyla birlikte sigorta iptal edilir. Böyle bir durum varsa sigorta ÅŸirketinizle iletiÅŸime geçip iptal ve prim iadesini gerçekleÅŸtirmelisiniz.

Araç sigortası teminat limitleri nasıl, kim tarafından belirlenir?

Trafik araç sigortası teminat limitleri her yıl Hazine MüsteÅŸarlığı tarafından belirlenir. Teminatlar sigorta sahipleri tarafından deÄŸiÅŸtirilemez ancak ek teminatlar kapsama dahil edilebilir.

Etap Sigortadan Kusursuz Araç Sigortası Hizmetleri

Çekmeköy araç sigortası hizmetlerinde kusursuz hizmet veren Etap Sigorta uzmanları, araç sahiplerinin sigorta iÅŸlemlerini kısa sürede tamamlıyor. Zorunlu trafik sigortası ve kasko konusunda deneyimli olan Etap Sigorta ekibi, sigorta poliçelerini detaylandırıyor, araç sahiplerinin merak ettiÄŸi tüm soruları yanıtlıyor, olası bir kazada araç sahiplerine gerekli sigorta desteÄŸini veriyor. Araç sigortası için Çekmeköy Etap Sigorta ekibimizle iletiÅŸime geçebilir, en uygun fiyat teklifleri ile sigorta güvencesine dahil olabilirsiniz.