Çekmeköy Kasko

Kasko, araç sigorta türlerinden biridir. Kaskonun amacı, sigorta yaptıran kişinin aracında oluşacak zararları teminat altına almaktır.

Çekmeköy Kasko

Kasko, araç sigorta türlerinden biridir. Kaskonun amacı, sigorta yaptıran kişinin aracında oluşacak zararları teminat altına almaktır. Çekmeköy kasko, herhangi bir motorlu kara taşıtı için yapılabilir. Araçta meydana gelebilecek olası zararların karşılanması için hasarın, sigortalı kişinin iradesi dışında meydana gelmesi gerekir. Aracın yanması ya da çalışması gibi durumlarda da kasko, tazminat ödemesi yapar.

Kasko Ne İşe Yarar?

Çekmeköy kasko sigortası, hem aracınızı hem de bütçenizi koruyabilir. Kasko hakkında bilgili olmak her türlü motorlu araç sahibi için gereklidir. Kaskosuz trafiğe çıkmak, aracınız ve sizin için risktir. Genelde trafik sigortası ile karıştırılan kasko, karşı tarafın değil aracınızın hasarlarını teminat altına alır. Bu sigortanın genel amacı, sigortalı kişinin maddi zararlarını karşılamaktır. Trafik sigortası ise yalnızda üçüncü tarafları korur ve olası bir kaza durumunda sadece karşı tarafın zararlarını tazmin eder. Aracınız için kasko sigortası edinmek, daha büyük maliyetlerin önüne geçer.

Hem araç sahibini hem de aracı güvencede tutan kasko, birçok açıdan önemlidir. Aracınız hasara uğradığında veya çalındığında, meydana gelen hasarlar kaskonuzun güvencesi altındadır. Aracınızın aldığı maddi hasarın ardından herhangi bir mağduriyet yaşamamanız için kasko sigortası edinmenizde yarar vardır. Böylece aracınızın değeri kadar sigorta şirketinizden ödeme alabilme hakkı elde etmiş olursunuz. Çekmeköy kasko, tam olarak araç sahiplerinin faydasını gözetir.

Araç Kasko Sigortası Kapsamı Nedir?

İsteğe bağlı bir sigorta çeşidi olan kasko, çeşitli durumları kapsar. Aracınız çalındığında, yandığında ya da bir kaza olduğunda zararlarınız kaskonuz ile karşılanır. Ancak kaza, yanma ve çalınma durumları dışında da aracınızı güvence altına almak isterseniz; poliçenize ek teminatlar ekletebilme şansınız bulunmaktadır. Bu da demek oluyor ki; gereksinim duyduğunuz farklı teminat türleriyle de aracınızı ve bütçenizi koruyabilirsiniz. Ayrıca, Çekmeköy kasko sigortası aksi belirtilmediği sürece ülkemiz sınırları içinde geçerlidir.

Araç Kasko Fiyatları Nedir?

Çekmeköy kasko ücreti, poliçenizde bulunan kaskonun bedelini ifade eder. Bu bedel, kasko teminatlarınıza, ek teminatlara ve hasarsızlık hallerine göre farklılık gösterir. En uygun, bütçenize zarar vermeyen ve ihtiyaçlarınızı karşılayan kasko teklifleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.