Acıbadem Trafik Sigortası

Trafik sigortası, her araç sahibi tarafından yaptırılması zorunlu olan bir durumdur.

Acıbadem Trafik Sigortası

Trafik sigortası, her araç sahibi tarafından yaptırılması zorunlu olan bir durumdur. Trafik sigortaları, kaza esnasında hasar oluşması durumunda karşı tarafa verilebilecek bedeni ve maddi zararları güvence almaktadır. Trafik sigortasını yaptırmayan araçlar, trafiğe çıkamazlar. Trafik sigortası yapılmadığında aracın zararları ve hasarları karşılanmaz.

Acıbadem trafik sigortası yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Etap Sigorta şirketi, sizler için en kaliteli ve en iyi hizmeti vermeye son sürat devam etmektedir.

Acıbadem Trafik Sigortası Yaptırmamanın Cezası

Acıbadem trafik sigortası yaptırmamanın belirli bir yaptırım ve cezası bulunmaktadır. Bu yaptırım ve cezalar aşağıdaki gibidir:

  • Trafik sigortasını yaptırmayan kişiler, cezai yaptırımlar ile karşı karşıya gelmektedir.
  • Zorunlu olan trafik sigortasını zamanında yaptırmayan araç sahipleri, herhangi bir kaza yapmasa bile trafik sigortası sabit kalır ve trafik poliçesinde yer alan indirim hakkında faydalanamaz.
  • Poliçenin yaptırılmaması ya da yenilenmemesi durumunda gecikme yaşanan her ay için %5 oranında gecikme cezası uygulanmaktadır.
  • Trafik sigortası bulunmayan bir aracın trafik ekiplerince tespit edilmesi durumunda araç çekiciler ile araç otoparka götürülmekte ve trafikten men edilmektedir. Araç sahibi, trafik sigortasını yaptırana kadar araç otoparkta tutulmaktadır. Aynı zamanda araç sahibi hem çekici ücretini hem de aracın otoparkta kaldığı süre kadar otopark ücretini de ödemekle yükümlüdür.

Acıbadem trafik sigortanızı Etap Sigorta şirketi ile rahatça yapabilirsiniz.

Acıbadem Trafik Sigortası Kapsam Alanları

Acıbadem trafik sigortası, zorunlu sigorta kapsamında yer alan, oldukça değerli bir güvencedir. Bu güvenceden en iyi ve en verimli şekilde yararlanabilmek için Acıbadem trafik sigortası teminatlarını bilmek gereklidir. Trafik sigortası kapsamında yer alan teminatlar, her araç için aynıdır, fakat teminat limitleri, araç türlerine göre değişkenlik gösterebilir. Acıbadem trafik sigortasında yer alan teminatlar arasında kişi başına vefat ve tedavi durumları, kaza başına vefat ve tedavi durumları, araç ve kaza başına maddi hasar kayıpları yer almaktadır. Bu teminatlar ile hem kendinizi hem de karşı tarafı güvence altına alabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için Etap Sigorta şirketi ile iletişime geçebilir ve ekibimizden destek alabilirsiniz.