İstanbul Kasko

Kasko şirketleri birçok negatif durumda araç sahibine yardımcı olur. Bu durumların başında kaza ve çalıntı yani hırsızlık vakaları gelir.

İstanbul Kasko

   Nüfus sayısının fazla olduğu büyük ve metropol şehirlerde sigorta ihtiyaçları da fazla miktarda ortaya çıkar. Otomobil ve tekerlekli araç sayısının fazla olması nedeniyle İstanbul kasko arayışları toplum içerisinde yaygın şekilde görülür. 20 milyona yakın nüfus bulunması nedeniyle İstanbul ili içerisinde kasko yaptırmak insan sayısı da aynı paralellikte artış gösterir. Kasko şirketleri birçok negatif durumda araç sahibine yardımcı olur. Bu durumların başında kaza ve çalıntı yani hırsızlık vakaları gelir. Çalınan araçların kasko kapsamında belli oranda zararı karşılanır. Aynı şekilde kaza esnasında ortaya çıkan hasarlarda kasko firması tarafından karşılanmaktadır. Bu nedenle kasko yaptırmak temel gereksinimden ziyade zorunlu hale gelmiştir. Etap Sigorta farkıyla uygun fiyat seçenekleri ile istediğiniz sigorta türüne sahip olmanız mümkündür.

   Kazalar gündelik hayatımızda birçok nedenle insanların başına gelebilir. Kişiler istediği kadar iyi şoför olsa da kazalar istemsiz şekilde insanların karşısına çıkabilir. Trafik kurallarına uyan bireyler dahi gündelik hayat içerisinde kazalar yaşayabilmektedir. Kazalar bazen dalgınlık anında veya istemsiz şekilde karşımıza çıkar. Kaza anında aracımızın hasar alması sonucunda kasko şirketi hasarı karşılayarak yardımcı olur. Aynı şekilde başka araçları veya insanları etkileyecek kazalar yaşamamız halinde de kasko firması gerekli prosedürleri yerine getirerek zararı veya hasarı karşılar. Tabi ki kasko firmaları hasar karşılığı olarak belli aylık taksit ödemeleri alacaktır. Ancak tek seferde yüklü ödemeler yapmak yerine kasko firmasına düzenli ve uygun taksit ödemeleri müşterileri yormaz. Etap Sigorta uygun kasko seçenekleri ile sizlere kolay ve güvenilir şekilde hizmetler sunar. İstanbul kasko arayışları bulunan müşteriler Etap Sigorta üzerinden ihtiyaçlarını kolay şekilde giderebilirler.

   Araç kaskosu sadece çalıntı ve kazaları kapsamaz. Aynı zamanda yanma ve çeşitli olağandışı olaylarda oluşan hasarları da kapsar. Burada önemli olan noktalardan birisi araç sahibinin iradesi dışında olayın oluşmasıdır. Kasko anlaşmasının hangi firma ile yapıldığı ve sözleşmenin neleri kapsadığı da önemlidir. Sigorta firmaları sundukları sigortalarda bazı esnek maddeleri kendi iradeleri nedeniyle çıkarıp ekleyebilir. Bu nedenle özel isteklerinizi sigorta firmasına ileterek hizmet almanız mantıklı olacaktır.